Trimmere

  1. Cum si cand se tunde gardul viu?

    Cum si cand se tunde gardul viu?

    Gardul viu oferă, pe lângă intimitate și delimitare față de alte proprietăți, o priveliște plăcută, veșnic verde.

    Gardul viu trebuie să fie tuns periodic pentru a nu ocupa prea mult loc în adâncime și pentru a avea un contur plăcut, bine proporționat.

    Tipuri de gard viu

    Există multe tipuri de plante care pot forma un gard viu minunat.

    Dacă vă doriți un gard viu verde pe toată perioada anului, vă recomandăm să optați pentru speciile: Euonymus, chamaecyparis leylandii, thuja, buxus, chamaecyparis, green hedger.

    Specii de arbuști care vor forma garduri vii cu frunze căzătoare sunt: photinia, lemn câinesc, spyrea, dracila, ulm de turkestan, hibiscus syriacus, forsythia.

    De ce vei avea nevoie pentru a tăia gardul viu?

    Citeste mai mult
  2. Cand sa folosesti un trimmer pentru iarba?

    Cand sa folosesti un trimmer pentru iarba?

    Știu că am început multe articole de pe blog cu sintagma “mulți clienți m-au întrebat …”, dar acesta este adevărul gol-goluț: ideile despre subiectele abordate aici ne vin din discuțiile cu voi, clienții O-Mac. Altfel cum am putea să-ți oferim sfaturi utile pentru activitatea ta de zi cu zi?

    Multe sunt întrebări generale, altele sunt foarte la obiect. Spre exemplu, nu de mult, cineva m-a abordat spunându-mi că a primit cadou un trimmer pentru iarba cu motor electric și că nu știe exact cum și când îl poate folosi corect.

    Omul este un începător în domeniu, în

    Citeste mai mult
  3. Ce trimmer pentru gazon ti se potriveste?

    Ce trimmer pentru gazon ti se potriveste?

    Am avut destui clienți care m-au întrebat ce trimmer pentru gazon cred eu că li s-ar potrivi. Un lucru normal, zic eu, având în vedere că mi se întâmplă să fiu interpelat cu o frecvență destul de ridicată.

    De obicei, le răspund prin câteva întrebări: ce suprafață de gazon ai? Câtă vegetație ai în curte? Cred că nu există răspunsul corect, ci doar informațiile utile care să-l determine pe respectivul să ia decizia corectă în ceea ce-l privește.

    Din punctul meu de vedere, trimmerul (coasa electrică) este instrumentul ideal pentru amatorii activităților de grădinărit. Mă refer aici la aceia dintre voi care au un petec de curte de care vor să se bu

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat