Ia parte in gala maestrilor in sapat!

Gospodarule, tu cât de bine te descurci cu săpatul? Vrem să te vedem! În perioada 4 – 29 septembrie, alege-ți utilajul sau unealta din curte pe care o mânuiești cel mai bine și arată-ne cum o folosești să sapi într-un mod eficient!

Punem la bătaie pentru tine un motoferăstrău Castelgarden XC3700!

Iată ce trebuie să faci ca să intri în concurs:

Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook O-Mac Pădure și Grădină

Pasul 2: Trimite-ne un mesaj cu un videoclip cu tine în timp ce sapi cât de bine poți tu. Este foarte important ca în videoclip să apari tu și un utilaj la alegere din curtea ta, pe care îl folosești cu toată măiestria.

Prin tragere la sorți, în data de 30 septembrie, vom anunța câștigătorul. Acesta va fi anunțat printr-un mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le-a pus la dispoziție pe profilul său.

Te poți înscrie în concurs doar în perioada 4 – 29 septembrie 2015. În cazul în care în termen de 48 de ore nu ne trimiți informațiile solicitate pentru a îți revendica premiul, atunci un alt gospodar va beneficia de premiu, în baza unei alte extrageri!

Regulamentul complet al concursului îl poți găsi pe pagina noastră de Facebook.

Despre premiu: Motoferăstrău Castelgarden XC3700

[caption id="attachment_762" align="aligncenter" width="680"]motoferastrau castelgarden xc3700motoferastrau castelgarden xc3700[/caption]

Un singur maestru la arat va beneficia, la finalul concursului, de acest premiu!

Indiferent cât de priceput e gospodarul care mânuiește acest motoferăstrău, va reuși să taie lemne ușor și rapid! Aparatul este ușor de utilizat, fiind dotat cu comenzi accesibile și un sistem automat de ungere a lanțului. Având doar 4 kg, acest motoferăstrău face din tăierea lemnelor o activitate plăcută pentru orice utilizator. 

Îți dorești acest premiu?

Ce mai aștepți? Ieși în curte, filmează-te în timp ce sapi și înscrie-te și tu în „Gala maeștrilor in săpat”!

button