Freza de zapada

  1. Motive pentru a alege o freză zăpadă

    Motive pentru a alege o freză zăpadă

    Dragul nostru gospodar, Dacă în decembrie nu prea era clară situaţia ninsorilor şi câtă zăpadă se va depunde, odată cu luna ianuarie, ne-am lămurit cu toţii: a nins cât să recupereze perioada din decembrie în care în unele zone n-a prea fost zăpadă. Şi cum copiii au reînceput şcoala, sigur o să te mai confrunţi cu ninsori abundente şi altfel decât de pe pârtie. O să ai nevoie de să dai zăpada ca să poţi pleca de acasă. Şi o să te grăbeşti pentru că trebuie să duci la şcoală copilul/copiii şi să mai şi ajungi la serviciu. Din acest motiv, din şi pentru altele, îţi recomandăm să iei în calcul o freză zăpadă.

    #1 Dimineaţa toată lumea se grăbeşte

    Începe şcoala după vacanţa de iarnă. Se aglomerează oraşul. Trebuie să pleci mai repede de acasă ca să ajungi la timp unde trebuie: la

    Citeste mai mult
  2. Deszapezirea cu freza de zapada electrica

    Deszapezirea cu freza de zapada electrica

    Dragul nostru gospodar, Dacă acum 20 de ani înlăturam troienele de zăpadă din jurul casei cu lopata, de mai multe ori pe zi, astăzi a venit vremea schimbării. Confortul personal și valoarea timpului sunt acum apreciate mai mult ca niciodată. Și pe bună dreptate, nu-i așa? Ne dorim mai mult timp liber și să depunem mai puțin efort fizic atunci când avem de întreprins treburi gospodărești pentru casă și grădină. De aceea, îți propunem să te bucuri și tu de evoluția tehnologiei și să folosești utilajele care îți ușurează munca, în avantajul tău. Află în continuare ce poate face pentru tine un instrument de deszăpezit adaptat suprafețelor mici de lucru: freza de zăpadă electrică.

    Specificațiile de bază ale unei freze de zăpadă electrice

    Fie că stai la casă sau la bloc, zăpada depusă în jurul locuinței tale sau a spați

    Citeste mai mult
  3. De ce este bine să deszăpezești curtea. Sfaturi utile de îndepărtare a zăpezii.

    De ce este bine să deszăpezești curtea. Sfaturi utile de îndepărtare a zăpezii.

    Dragul nostru gospodar, În fiecare an suntem puși în fața troienelor de zăpadă pentru cel puțin câteva luni. Îndepărtarea zăpezii este o activitate care trebuie realizată indiferent că locuiești la curte sau la bloc. Ne-am obișnuit deja cu explicația autorităților care afirmă că „am fost luați prin surprindere” de venirea zăpezii în fiecare sezon.

    freza de zapada Deszăpezirea drumurilor publice și depozitarea zăpezii este într-adevăr problema autorităților, însă curățarea spațiilor din jurul locuinței noastre este responsabilitatea fiecărui proprietar. Și pentru că știm că ești un gospodar is

    Citeste mai mult
  4. Ce aleg între cele două tipuri de freze de zăpadă: motor termic sau electric?

    Ce aleg între cele două tipuri de freze de zăpadă: motor termic sau electric?

    Dragul nostru gospodar, Iarna îți bate deja la ușă și pentru a-i face față cu succes, este esențial să te asiguri că îți echipezi curtea cu utilajele necesare. Din arsenalul tău de ustensile categoric nu trebuie să lipsească o freză de zăpadă. Îți va fi cu siguranță cel mai bun aliat în sezonul rece și te va scăpa de povara nămeților. 

    Probabil ai experimentat situațiile în care a trebuit să petreci ore pentru a curăța cu lopata împrejurimile casei. Și deseori poate a trebuit să repeți experiența chiar a doua zi. Prin urmare, investiția într-o freză de zăpadă cu motor electric sau una cu motor termic te va ajuta să economisești timp și să îndepărtezi zăpada cu ușurință. De asemenea, îți garantăm că te vei bucura de utilitatea unui astfel de echipament pe termen lung. Înainte de achiziționarea unei freze, este important să știi ce d

    Citeste mai mult
  5. Cum folosești corect o freză de zăpadă?

    Cum folosești corect o freză de zăpadă?

    Dragul nostru gospodar, Sezonul rece bate la ușă și suntem convinși că deja ai început pregătirile pentru a face față cu brio iernii. Și cum cel mai de preț ajutor în această perioadă este freza de zăpadă, ne dorim ca tu să te bucuri de beneficiile ei în condiții de siguranță. Indiferent de modelul pe care tu îl deții sau pe care te gândești să-l achiziționezi, există câteva instrucțiuni de utilizare freză de zăpadă care se aplică în orice context.

    7 instrucțiuni utilizare freză de zăpadă

    #1. Zona de lucru

    Înainte de efectuarea oricărei deszăpeziri, asigură-te că zona ce urmează a fi curățată nu conține eventuale obstacole care te-ar putea răni ori i-ar putea accidenta pe cei din jur. Prin urmare, îndepărtează orice fel de material sau obiect care ar putea să fi

    Citeste mai mult
  6. Cum functioneaza o lopata de zapada electrica?

    Cum functioneaza o lopata de zapada electrica?

    Am scris zilele trecute un articol în care am trecut în revistă topul frezelor de zăpadă pentru iarna aceasta de pe site-ul O-Mac. Astăzi am decis să merg un pic mai departe și să te întreb dacă ai idee care ar fi diferența dintre lopata zapada și freza de zăpadă?

    În mare, nu  e nicio diferență majoră. Practic, există freze de zăpadă (electrice și termice), iar de aici se mai poate face o subclasificare în lopeți de zăpadă!

    Lopată de zăpadă poate fi numită o

    Citeste mai mult
  7. Top freze pentru zapada din iarna 2015

    Top freze pentru zapada din iarna 2015

    Zilele trecute am aruncat un ochi pe prognoza meteo pentru perioada următoare, pentru a putea anticipa cumva momentul în care zăpada îmi va acoperi curtea și voi avea nevoie de freze pentru zapada.

    Bănuiesc că știi sentimentul aceala de a te trezi într-o dimineață cu anumite planuri în minte, planuri care se năruiesc când vezi nămeții de omăt depuși peste noapte. De obicei, iau atitudine imediat, nu las zăpada să se întărească, mai ales dacă ninsoarea s-a oprit. Atunci e cel mai bine să începi să cureți curtea sau măcar aleile principale.

    O metodă inedită de a face mișcare în mijlocul iernii, mai ales dacă nu ai la îndemână altceva decât o lopată zdravănă și o dorință de fier :)

    Citeste mai mult
  8. Cum aleg corect o freza de zapada?

    Cum aleg corect o freza de zapada?

    Iarna începe să își arate colții și zăpada se așterne încet-încet în toată țara. Dacă pe drumurile publice, autoritățile au fost luate prin surprindere de ninsorile abundente, nu lăsa același lucru să se întâmple și în gospodăria ta.

    Aici, tu ești principala autoritate și tu decizi dacă vrei ca anul acesta să te bucuri de zăpadă fără ca aceasta să îți stea în cale. Pentru că niciodată nu-i de glumă cu zăpada, te sfătuim să investești acum într-o freza zapada, pe care să o folosești pe termen lung, multe ierni de acum înainte.

    Însă, pe piață, dar și pe O-Mac.ro există o mulțime de modele de fre

    Citeste mai mult
  9. Freze de zapada pentru o iarnă fara griji!

    Freze de zapada pentru o iarnă fara griji!

    Prima zăpadă este mereu un motiv de bucurie. Însă a doua, a treia sau a zecea aduc în loc de bucurie multă muncă pentru tine.Trebuie să te ocupi și de deszăpezire, pe lângă sarcinile tale zilnice. Curățarea aleilor, drumurilor de acces, parcărilor sau curților îți strică buna dispoziție și te extenuează. Soluția la problema asta sunt frezele de zăpadă, cu ajutorul cărora vei putea să deszăpezești cu ușurință și într-un timp scurt.

    Cum alegi freza potrivită?

    Există o varietate mare de modele de freze de zapada, de aceea este posibil să îți fie greu să alegi un model potrivit. Trebuie să ții cont de câțiva factori înainte de a lua o decizie:

    Freză cu o treaptă de evacuare sau două?

    Pentru a putea alege, trebuie să știi diferențele între cele două modele de freze de zapada: Freza cu o treaptă de evacuare are un sfredel din metal sau cauciuc, care se învărte foarte repede, aruncând zăpada în ejector. Sfredelul are și ro

    Citeste mai mult
  10. Freza pentru zapada potrivita pentru munte

    Freza pentru zapada potrivita pentru munte

    Iarna la munte este extrem de frumoasă, însă poate fi și anevoioasă, mai ales când ai de-a face cu multă zăpadă. Accesul în curte sau pe alee este îngreunat și trebuie să te chinui pentru a da zăpada la o parte. O freza pentru zapada te poate scăpa de acest calvar și te poate ajuta să te bucuri din nou de iarnă, fără a o considera o pacoste pentru tine și gospodăria ta. Poți considera o freza pentru zapada o investiție pe termen lung, care te va ajuta să înfrunți iarna de la munte.

    Însă pentru a face o investiție bună, este important să ții cont de câteva criterii înainte de a alege o freza pentru zapada potrivită pentru nevoile tale.

    De ce trebuie să ții cont când alegi o freza pentru zapada?

    Dacă locuiești la munte, ai de-a face cu o cantitate mai mare de zăpadă iar freza de zăpadă trebuie să fie capabilă să funcționeze în astfel de condiții. Frezele de zăpadă au diferite dimensiuni și capacități de lucru, de aceea trebuie să fii aten

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat