Gospodărește românește cu reducerile de Black Friday 2017!

Dragul nostru gospodar, Așa cum te-ai obișnuit în ultimii 3 ani, și în 2017 ne pregătim să te recompensăm pentru toată munca ta din timpul anului cu reducerile masive de Black Friday 2017

În perioada 17 – 19 noiembrie, te invităm să urmărești pagina O-Mac.ro pentru a beneficia de produsele tale favorite la costuri scăzute! Citește în continuare și află de ce nu trebuie să ratezi promoțiile noastre!

5 Motive pentru a gospodări de Black Friday 2017

#1.  Varietatea de produse

Perioada reducerilor de Black Friday te așteaptă cu o gamă variată de produse esențiale pentru casa și grădina ta. Știm cât de important este pentru tine să ai o gospodărie impecabilă, de aceea ne dorim să ai la dispoziție cât mai multe opțiuni. Toate produsele la reducere vor avea stocuri suplimentate. Oricare ar fi dorințele tale, stocurile noastre de motocultoare, motocositoare, freze de zăpadă, trimmere și aspiratoare la reducere sunt pregătite să ți le îndeplinească!

#2. Reduceri de până la 60%

Într-adevăr, și anul acesta ne propunem să-ți oferim o varietate de oferte speciale. Gospodarii muncitori merită să fie răsplătiți cu prețuri deosebite! Cea mai mare reducere va fi de 60%, dar te asigurăm că toate reducerile vor fi semnificative! Doar este perioada cu cele mai mari reduceri din an, nu-i așa?

#3. Transport gratuit la orice comandă

Da, așa este! Te vei putea bucura de produsele preferate, doar în perioada Black Friday. Totodată, ne vom asigura că bunurile tale vor ajunge la destinație fără costuri suplimentare pentru a beneficia de avantejele lor într-un timp relativ scurt. Excepție vor face doar piesele și componentele utilajelor agricole.

#4. Reduceri de 1,5 milioane de lei

Și anul acesta ne propunem să-ți oferim cele mai bune produse la prețuri accesibile. De aceea, când vorbim de reduceri, ele trebuie să fie memorabile. Astfel că ți-am pregătit reduceri a căror valoare totală este de 1,5 milioane lei (TVA inclus)!

#5. Bonusuri de nerefuzat

Fiecare reducere de Black Friday trebuie sărbătorită corespunzător. Așa că pregătește-te să fii surprins cu o sticlă de vin, un butoi pentru băuturi tari sau alte surprize la comandarea anumitor produse! Fii cu ochii pe noi în perioada următoare și vei afla ce cadouri te așteaptă! Pe O-Mac.ro vei găsi întotdeauna produsele potrivite, de o calitate superioară și la costuri accesibile. Sperăm că ești pregătit pentru avalanșa de reduceri și că vei profita din plin de ele în perioada 17 – 19 noiembrie. Iar dacă încă nu te-ai decis ce articole vrei să achiziționezi, grăbește-te să-ți faci lista magică de cumpărături că doar o dată pe an e Black Friday! Mult spor la gospodărit!