Aniversam gospodareste 4 ani de O-Mac.ro!

Da, ai citit bine! Exact acum 4 ani, pe vremea aceasta, s-a născut O-Mac.ro cu scopul de a te ajuta pe tine, gospodarul mereu activ în curte și grădină, să îți îndeplinești cu ușurință activitățile. Cu ocazia aniversării noastre, îți oferim zeci de produse la prețuri promoționale în perioada 09.10.2017 – 30.10.2017. Ne dorim ca ție, gospodarule, să nu-ți lipsească nimic în realizarea treburilor zilnice. Rămâi pe aproape și vei afla ce ți-am pregătit!

Ce s-a întâmplat din octombrie 2013 până în prezent?

  • am ajuns în curtea și grădina ta cu o gamă variată de produse care, sperăm noi, au fost ajutorul tău de nădejde în orice situație :-)
  • am construit o rețea de 180 de distribuitori pentru a ne asigura că nevoile tale nu sunt puse în așteptare
  • îndeletnicirile sezoniere de primăvară și toamnă ți-au fost mai practicabile cu cele peste 70.000 de motocultoare vândute până acum în România
  • am câștigat la GpeC în 2015 premiul pentru cel mai bun magazin online la categoria „Casă și grădină”, ceea ce ne-a ambiționat să-ți oferim mereu cele mai bune produse

Asemenea rezultate merită celebrate, nu-i așa? Și cum altfel am putea sărbători dacă nu împreună cu tine, cel care ne-ai fost alături de la înființare?

Reduceri aniversare pentru fiecare!

În luna octombrie ți-am pregătit peste 50 de produse de sărbătoare la prețuri speciale! Așa cum te-am obișnuit deja, ai la dispoziție o gamă variată din care poți alege produsul potrivit gospodăriei tale.  Te-am făcut curios?

Apasă aici și găsești lista cu produsele aniversare și stocurile disponibile.

Cum poți alege cu ușurință produsul adecvat?

#1 Sezonalitate

Iarna va fi la ușa ta, sau mai bine zis, în curtea ta, mai repede decât te aștepți. Știm și noi cum este să “înoți” printre mormanele de omăt și să fii în situația de a ajunge la timp la serviciu, așa că te sfătuim să te înarmezi cu o freză pentru zăpadă pe măsură. Îți garantăm că diminețile friguroase vor fi mai puțin problematice. Dacă nu ești în situația de mai sus și doar plănuiești să întâmpini toamna sau primăvara corespunzător, ai la dispoziție variate motocultoare și motosape. Terenul din jurul casei tale va fi cu siguranță îngrijit corespunzător indiferent de anotimp. Iar tu vei fi fără îndoială scutit de alte griji ulterioare.

#2 Situații neprevăzute

Lucrul în gospodărie poate fi deseori provocator și mai mult ca sigur și tu a trebuit să faci față unor diverse provocări. Însă cum ar fi să poți rezolva viitoarele probleme fără prea mari dificultăți? Ei bine, când te aștepți mai puțin, poți avea nevoie de un generator electric. Va fi extrem de util în cazurile în care vremea este nefavorabilă și rămâi fără electricitate pe o perioadă nedeterminată. Tot vremea instabilă, precum și pomii din curtea ta ar putea să-ți creeze dificultăți. De aceea, o drujbă este binevenită printre ustensilele tale. Iar dacă suntem la capitolul ploi și furtuni, inundațiile îți pot da mari bătăi de cap. Iată cum motopompele te pot salva în cazurile critice.

#3 Primăvara nu-i ca iarna

Mai curând decât crezi, gazonul tău va avea și el nevoie de cosmetizare. Știm că mai ai la dispoziție 5 luni până atunci, însă noi credem cu tărie că achiziționarea din timp a instrumentului potrivit te va scuti de cheltuieli neprevăzute. Fie că ai un teren mai mare sau mai mic, el are un rol esențial în gospodăria ta. Așa că noi îți oferim mai multe atomizoare, aspiratoare, mașini de tuns gazonul și tractorașe pentru gazon care îți pot satisface nevoile. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să alegi produsul adecvat pentru tine! Acum că ai aflat tot ce trebuia să știi, e timpul să gospodărim împreună printre oferte și să marcăm prin achizițiile potrivite cei 4 ani de O-Mac.ro! Îți mulțumim că ne ești alături!