Idei de amenajare a grădinii

Dragul nostru gospodar, Ia te uită ce soare e afară! Vremea pentru grădinărit, așa-i? Pariem că și tu de-abia așteptai să pui mâna pe coasă și să-ți înfrumusețezi curtea. Ea trebuie să arate la fel de bine precum casa, deoarece este primul lucru cu care oaspeții tăi iau contact atunci când îți trec pragul porții. Nu e încă vremea potrivită pentru amenajarea grădinii, însă este vremea perfectă pentru planuri de amenajare, iar când luna martie va transforma toată natura, le vei putea pune în aplicare. Știi deja că grădina ta trebuie să îmbrățișeze armonios casa. Dar ea trebuie să comunice perfect, atât prin culori, cât și prin decorațiuni și chiar prin mărimea sa, cu construcția ta. Dacă ai o grădină suficient de întinsă, îți vei putea duce la îndeplinire toate planurile gospodărești pentru noul sezon. Și te vei menține și ocupat pentru un timp lung – exact așa cum îți dorești! Iată câteva idei de amenajare a grădinii pe care ne-am gândit să ți le propunem. Ia o foaie și scrie, cu siguranță vei găsi printre ele inspirația necesară pentru propriul tău spațiu.

Ronduri de flori

Iarba proaspăt cosită de la curățenia de primăvară se potrivește perfect cu niște flori de primăvară. Ele vor completa cromatic grădina ta și vor crea o impresie de colț de natură chiar lângă locuința ta. Alege să accesorizezi aceste spații de flori cu niște pietre decorative pentru a oferi o tușă de modernitate și un aer proaspăt grădinii tale. În plus, chiar plantarea florilor este, în sine, o acțiune care îți va face plăcere ție, iubitor de gospodărie. flori amenajare gradina

Mobilier de grădină

Gazonul și florile tale merită să fie admirate non-stop în această primăvară. Alege un mobilier de grădină unde să te poți relaxa în natură, în timp ce te bucuri de florile tale și simți gazonul proaspăt tuns sub tălpile tale. Mobilierul trebuie să se integreze în peisaj la fel de bine ca toate elementele din grădina ta. El trebuie să se potrivească și cu construcția casei, iar stilul său să fie în armonie cu stilul acesteia.

Pavele și piatră naturală

Pavelele sunt o alegere foarte bună pentru o grădină. Realizate din materiale naturale, ele vin să completeze atmosfera naturală a grădinii tale. Așa-numiții pași japonezi sunt niște pietre care creează o atmosferă jovială și te ajută să-ți personalizezi grădina. De asemenea, pavelele și piatra cubică pot fi așezate sub orice formă și design îți dorești tu, astfel că vei avea ocazia să-ți creezi o grădină după sufletul tău.

Decorațiuni

În ziua de astăzi, decorațiunile de grădină sunt foarte diverse. Poți opta pentru unele din piatră naturală, sculptată, sau chiar din ghips. Ele vin într-o varietate interminabilă de forme și mărimi: de la pitici de grădină, la țestoase sau chiar ghivece cu forme deosebite, o decorațiunile de grădină potrivite vor schimba total aspectul grădinii tale. Există cișmele sau fântâni din diferite materiale, naturale sau compozite, care or conferi un design modern spațiului tău de relaxare în natură. Hei, gospodarule, te-am inspirat? Suntem curioși câte idei ți-au venit pentru amenajarea grădinii tale, doar citind sugestiile de mai sus. Ele pot fi așezate în orice tip de grădină și, dacă alegi design-ul potrivit, pot completa armonios întreaga atmosferă a casei tale. Înainte să ajungi la amenajare, poate ai nevoie de câteva unelte pentru a pregăti terenul – aruncă un ochi pe gama de produse O-mac și găsește uneltele perfecte! Până la primăvară, îți dorim mult spor la idei de amenajare!