8 accesorii motosape utile pentru tine

Deși sezonul de folosire a motocoaselor / motocultoarelor este aproape încheiat, cred că e timpul potrivit ca să afli care ar fi accesoriile utile pentru aceste utilaje. Cel mai bine e atunci când faci din timp o investiție în gospodăria ta!

Voi începe prin a schița o privire de ansamblu asupra acestor accesorii motosape, după care voi intra în amănunt în cazul celor pe care le consider importante pentru tine.

Dacă ai achiziționat un motocultor, știi deja că pentru a te bucura din plin de performanța acestuia ai nevoie de accesoriile potrivite.

Ai avut de-a face până acum cu activități precum:

  • săpat
  • arat
  • prășit
  • cosit
  • combaterea și transportul buruienilor?

Atunci înseamnă că trebuie să citești în continuare :)

A discuta despre accesorii motosape poate fi o sabie cu două tăișuri.

Nu, nu avem săbii în oferta O-Mac, dar le-am adus în discuție pentru a înțelege mai bine ceea ce vreau să spun. :)

Experiența fiecăruia dintre noi în ceea ce privește folosirea accesoriilor pentru motosape poate diferi. Am mai scris în trecut despre accesorii pentru motocultoare și tocmai de aceea am zis să revin acum cu un alt articol, unul izvorât din experiența utilizatorilor produselor O-Mac.

Iată cum arată lista accesoriilor pentru motocultoare:

Cositoare rotativa

COSITOARE ROTATIVĂ PE TAMBURI - O'MAC CR 8000, O'MAC CR 800, O'MAC CR 80, LONCIN LC850, LONCIN LC1200 (3+1) - destinata motosapelor de putere medie, poate fi folosită extrem de ușor: se atașează de priza de putere a motocultorului și acționează apoi pe baza celor doi tamburi și a celor patru cuțite instalate pe disc.

ROȚI DE CAUCIUC -  O'MAC 5.00x12 - Ø 32, 4.00x8 - Ø 23, LONCIN LC1350D (5.00x12), MH180 R (3,5x6), 6.5x12 - Ø 32 - prevăzute cu camere rezistente, sunt accesoriile extrem de utile pentru motocultor: îi asigură rapiditate și fluență în lucru. Cauciucul din care au fost realizate este 100% destinat muncii agricole, ceea ce le poziționează pe o poziție fruntașă atunci când discutăm despre accesorii motosape!

PLUG - PLUG REGLABIL MOTOCULTOR 9 - 18 CP, PLUG REVERSIBIL MOTOCULTOR 9 - 18 CP, PLUG REVERSIBIL MOTOCULTOR 7 - 8 CP, PLUG REVERSIBIL MOTOCULTOR 9 - 18 CP - PREMIUM, PLUG CARTOFI MOTOCULTOR - PREMIUM - unul dintre accesoriile indispensabile pentru motosape, care te poate ajuta să obții rezultate maxime cu eforturi minime în activitățile tale de grădinărit

RARIȚĂ - RARITA 2 RANDURI MOTOCULTOR - PREMIUM, RARITA MOTOCULTOR - PREMIUM - se mai numește și bilonator și îți va fi extrem de util la formarea/deschiderea șanțurilor în brazdă. De obicei, se folosește pe un teren afânat sau mărunțit.

PRĂȘITOARE - PRASITOARE MOTOCULTOR - PREMIUM, PRASITOARE MOTOCULTOR 1350 - cu un astfel de accesoriu, procesul de prășire ți se va părea floare la ureche, mai ales dacă discutăm despre o prășitoare premium.

SEMĂNĂTOARE - SEMANATOARE CU FERTILIZATOR SM 2000 - MOTOCULTOR, SEMANATOARE CU FERTILIZATOR SM 1000 - MOTOCULTOR - destinata semanarii semintelor pentru diferite plante cultivate pe parcele mici, pentru foioase, cat si pentru legumicultura.

 

O'MAC iti sta la dispozitie cu o oferta larga de PACHETE DE MOTOCULTOARE CU ACCESORII create pentru diverse nevoi.