Arhive Lunare: Octombrie 2018

  1. De ce este bine să deszăpezești curtea. Sfaturi utile de îndepărtare a zăpezii.

    De ce este bine să deszăpezești curtea. Sfaturi utile de îndepărtare a zăpezii.

    Dragul nostru gospodar, În fiecare an suntem puși în fața troienelor de zăpadă pentru cel puțin câteva luni. Îndepărtarea zăpezii este o activitate care trebuie realizată indiferent că locuiești la curte sau la bloc. Ne-am obișnuit deja cu explicația autorităților care afirmă că „am fost luați prin surprindere” de venirea zăpezii în fiecare sezon.

    freza de zapada Deszăpezirea drumurilor publice și depozitarea zăpezii este într-adevăr problema autorităților, însă curățarea spațiilor din jurul locuinței noastre este responsabilitatea fiecărui proprietar. Și pentru că știm că ești un gospodar is

    Citeste mai mult
  2. Lucrări de întreținere a gospodăriei pentru luna noiembrie

    Lucrări de întreținere a gospodăriei pentru luna noiembrie

    Dragul nostru gospodar, Luna lui Brumar vine cu activități de întreținere a gospodăriei care au menirea de a proteja și de pregăti grădina de iernat. Temperaturile scad considerabil în noiembrie, iar în unele zone apar chiar și primii fulgi de nea.

    Livada de pomi fructiferi, gazonul, iazul, utilajele, grădina de legume și cea de flori, toate au nevoie de atenția ta în ultima lună de toamnă. Intervenția ta va ajuta gospodăria să treacă peste iarnă în siguranță, fără să fie foarte afectată de efectele frigului și zăpezii. În acest sens, află în continuare câteva sugestii de activități gospodărești, specifice perioadei următoare.

    Gazonul in noiembrie

    Noiembrie aduce și ultima tundere a gazonului din acest an. Este recomandat ca firul de iarbă să fie lăsat mai lung la această tăiere de final de sezon. Curăța

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat