Freza de zapada

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent

Freză de zăpadă pentru zone curățate profesionist

Mult așteptata zăpadă se poate transforma într-un coșmar în lipsa unei freze de zăpadă profesionale. Bineînțeles, contează întotdeauna cât este de expusă zona în care locuiești zăpezilor și temperaturilor scăzute. În funcție de specificul geografic al zonei, dar și de nevoile tale imediate, merită să-ți alegi un dispozitiv de curățat zăpada performant.

În principiu, o freză pentru zăpadă este utilă când vrei să cureți aleile și zonele de acces. De altfel, un asemenea dispozitiv poate fi utilizat atât pentru curățarea parcărilor, cât și pentru zonele cu un grad mai mare de risc, aflate în pantă. Spre deosebire de plugul de zăpadă, freza împrăștie zăpada și este foarte eficientă pentru uzul casnic. Ia în calcul consistența zăpezii și cantitatea anuală. Dacă ninge des în zona în care locuiești, iar zăpada este compactă, orientează-te spre o freză de zăpadă cu acumulator în două trepte.

Înainte de achiziționarea uneltelor electrice compatibile nevoilor tale, te invităm să citești un kit pentru deszăpezire atent conceput. După cum ți-am spus deja, acordă atenției zonei pe care vrei să o deszăpezești, consistenței zăpezii și porțiunilor înghețate. Produsul vine si cu manual de utilizare freza de zapada. La O’Mac găsești variante diverse de freze de zăpadă cu motor termic sau electric, freza de zapada pe benzina sau motosapa cu freza de zapada, de putere kw adaptate nevoilor tale și ale zonei pe care vrei să o menții ușor de circulat.

Sfatul gospodarului

5 motive sa alegi un motocultor profesional

5 avantaje ale unui generator curent

Care este diferenta dintre un motofierastrau ieftin si unul scump?

Hai să socializăm!

Urmărește-ne în social media și fii la curent cu noutăți despre produsele și evenimentele noastre!

Clubul gospodarilor

Înscrie-te pentru a primi cele mai recente știri despre produsele, serviciile și ofertele noastre.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat